PRODUKTER

PRODUKTER

FÖRFATTARE & TRÄNARE

OSSIE SELIMOVIC

Som två-åring kom jag till Sverige med min familj. Pappa var en inbiten fotbollsälskare och rullade tidigt ut bollen framför mina fötter. När jag var 8 år tog en klasskompis med mig till min första riktiga fotbollsträning i Sannahed, en liten ort utanför Kumla. Där fick jag spela vänsterytter i ett 11-manna lag. Åren gick och jag växte snabbt på längden. Jag varvade också andra idrotter så som basket, handboll och bordtennis. Rörelseglädjen var ständigt närvarande. När idrotten inte var organiserad cyklade jag ner till skolgården där jag på egen hand tränade på tillslag och driva boll…

FÖRFATTARE & TRÄNARE

OSSIE SELIMOVIC

Som två-åring kom jag till Sverige med min familj. Pappa var en inbiten fotbollsälskare och rullade tidigt ut bollen framför mina fötter. När jag var 8 år tog en klasskompis med mig till min första riktiga fotbollsträning i Sannahed, en liten ort utanför Kumla. Där fick jag spela vänsterytter i ett 11-manna lag. Åren gick och jag växte snabbt på längden. Jag varvade också andra idrotter så som basket, handboll och bordtennis. Rörelseglädjen var ständigt närvarande. När idrotten inte var organiserad cyklade jag ner till skolgården där jag på egen hand tränade på tillslag och driva boll…

SAMARBETSPARTNERS

BETALNING

Vi tar emot Swish
1230095299

@ 2019 HappyAddons. All right reserved.